Hoe werken wij

Momenteel zijn wij werkzaam in Gastel en in Reusel; afhankelijk van de woonplaats van de cliënt plannen we op één van deze locaties een sessie. Ná een korte kennismaking gaan we meteen naar het paard die door de cliënt zelf gekozen mag worden maar ook soms door ons gekozen wordt.

Het liefste stappen we (met oude kleren en laarzen aan) helemaal blanco in een sessie omdat het paard met zijn of haar eerlijke reactie al een deel van de thematiek laat zien. We laten de sessie qua dynamiek op z’n beloop, maar hebben ook toegang tot verschillende methoden en oefeningen.

Ook wij weten niet hoe een sessie zich ontvouwt en kan deze alle kanten opgaan waarbij soms energetische interventie mogelijk is door Anton of Suus d.m.v. magnetiseren. Magnetiseren is een natuurlijke methode van behandelen, waarbij via de handen van de therapeut negatieve energie {blokkade} wordt afgevoerd en positieve, universele energie wordt overgebracht op de cliënt. Deze energie richt zich op de fysieke, emotionele, mentale en spirituele gesteldheid van de cliënt.

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur maar kan ook korter duren; ná 1,5 uur stoppen we hoe dan ook ter bescherming van paard en cliënt. Eventueel wordt een vervolg sessie ingepland.

Het aantal sessies dat nodig is verschilt van persoon tot persoon en is afhankelijk van de aard en duur van de klacht of vraag.

IMG_4626-2