In teamverband

Tevens bieden wij coaching aan voor groepen; “ De sleutel voor succes ligt in samenwerking” en dit gaat de groep ervaren in zowel de samenwerking met het paard als met het eigen team.
Wat het oplevert zijn o.a verdiepende inzichten voor leidinggevenden en de manier waarop zij zich als individu presenteren en manifesteren naar hun team; talenten en valkuilen worden duidelijk en er wordt ontdekt hoe er met meer plezier kan worden samen gewerkt met het team.
Als team wordt er gekeken en ervaren hoe het is gesteld met de manier van samen werken en hoe de krachten kunnen worden gebundeld om elkaars kwaliteiten optimaal te kunnen benutten. Ook komt er meer duidelijkheid over de onderlinge relaties daar waar het gaat om goede communicatie, vertrouwen en de persoonlijke interactie; waarom heb je met de ene collega meer op dan met de ander? Is deze conclusie gebaseerd op gevoel of is er daadwerkelijk iets aan de hand? Spreek het uit en sla als team een nieuwe weg van samenwerking in!

Indien wenselijk is het mogelijk om ná een groepssessie een afspraak te maken voor een individuele therapie/coaching sessie om verder in te gaan op thematiek die je tegen bent gekomen of wanneer je voor jezelf enige verdieping wilt hebben in persoonlijke ontwikkeling.